ناترازی برق رکورد زد/ مصرف بنزین در شهریور به ۱۳۲میلیون لیتر رسید
افزایش ۲۰ هزار مگاواتی ناترازی برق در شهریور، مصرف بنزین به ۱۳۲میلیون لیتر رسید و ۴۹ درصد مخازن سدهای کشور خالی است از مهمترین اخبار آب و انرژی در هفته جاری بودند.
پوتین از «کامالا هریس» برای ریاست جمهوری ایالات متحده حمایت کرد.
بهبود فرایندهای حکمرانی نیازمند شناخت افکار عمومی است
یک تحلیلگر رسانه گفت: شناخت و تحلیل مستمر افکار عمومی به دولتها کمک میکند تا از نظرات مردم به عنوان یک منبع ارزشمند برای بهبود فرآیندهای حکمرانی استفاده کنند و این امر نه تنها به ثبات و پایداری سیاسی کمک میکند بلکه موجب کاهش تنشهای اجتماعی نیز میشود.
کتابهای اندیشه اسلامی در دانشگاه ها بهروزرسانی شود
نویسنده کتاب مثبت اندیشه اسلامی با اشاره به محتوای کتابهای دانشگاهی در حوزه اندیشه اسلامی گفت: لازم است هر چند سال یک بار، محتوای کتابها براساس نیازهای روز مخاطبان به روزرسانی شود.
فیلم سینمایی «هیوا» به کارگردانی زنده یاد «رسول ملاقلیپور» به مناسبت زادروز وی با همکاری فیلمخانه ملی ایران در موزه سینما نمایش داده میشود.
ساز کنسرتهای موسیقی پس از ۲ ماه تعطیلی کوک شد
کنسرتهای موسیقی پس از ۲ ماه تعطیلی و ایام سوگواری ماههای محرم و صفر با اجرای یکی از خوانندگان پاپ از جزیره کیش آغاز شد.
ریشه آسیبپذیری نوجوانان، تعارض در کانون خانواده
رییس اسبق سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور یکی از ریشههای آسیبپذیری و کج رویهای اجتماعی نوجوانان را ناشی از تعارض در کانون خانواده عنوان کرد.
آییننامه اجرایی مدارس در اولین فرصت ابلاغ میشود
معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه نسخه جدید آییننامه اجرایی مدارس در اولین فرصت به مدارس ابلاغ میشود، گفت: اگر آییننامه به اول مهر نرسد مدارس میتوانند بر مبنای آییننامه قبلی سال ۱۴۰۰ کار خود را ادامه دهند.
فقط ۱۰ دقیقه تمرکز، افسردگی را ۱۹ درصد کاهش میدهد
نتایج تحقیقات اخیر نشان میدهد تمرینهای کوتاهمدت ذهنآگاهی روزانه میتوانند بهطور قابل توجهی سلامت روان را بهبود بخشیده و سبک زندگی سالمتر را با مزایای پایدار در طول زمان ترویج کنند. افسردگی بر جنبههای مختلف زندگی تاثیر میگذارد و علائم آن عملکرد افراد در حوزههای مختلف انگیزشی، هیجانی، شناختی، رفتاری و زیستی را مختل میکند.
چرا پروتئین مادهای ضروری برای بدن است؟
«پروتئین» در رشد و نمو، تشکیل و حفظ عضلات و استخوانها، سیستم عصبی، ایمنی، خونرسانی، تنفس، گوارش و تمام فعالیتهای حیاتی بدن بسیار مهم است. پروتئینها یکی از سه گروه اصلی مواد مغذی هستند که حیات بدن به آنها وابسته است. پروتئینها، مولکولهای درشتی هستند که مانند یک تسبیح که از دانههای کوچکتری تشکیل شده، از واحدهای کوچکتری به نام اسیدآمینه تشکیل شدهاند و به علت داشتن عامل نیتروژنی از دو گروه دیگر کربوهیدراتها و چربیها متمایز میشوند. پروتئینها، نقشهای بسیار متنوع و مهمی در بدن ایفا میکنند. سلولهای بدن برای ادامه فعالیت خود به پروتئینها وابسته هستند.